Έχεις MobileMe; Πάρε δωρεάν το Snow Leopard!

Έχεις MobileMe; Πάρε δωρεάν το Snow Leopard!

Όπως ίσως ξέρεις, η υπηρεσία MobileMe της Apple είναι προγραμματισμένη να καταργηθεί στις 15 Ιουνίου του 2012, έχοντας ήδη αντικατασταθεί από το iCloud.

Όμως, το iCloud λειτουργεί μόνο σε Mac OS X 10.7 Lion. Έτσι, αν είσαι συνδρομητής του MobileMe με παλιότερη έκδοση λειτουργικού θα πρέπει να αναβαθμίσεις σε Lion. Αλλά η αναβάθμιση αυτή μπορεί να γίνει μόνο μέσα από το Mac OS X 10.6 Snow Leopard και το Mac App Store.

Τί γίνεται λοιπόν αν ο υπολογιστής σου τρέχει Mac OS X 10.5 Leopard ή παλαιότερο; Κανονικά θα έπρεπε να βρεις και να αγοράσεις το Mac OS X 10.6 Snow Leopard, να το εγκαταστήσεις και μετά να αγοράσεις το Mac OS X 10.7 Lion. Αυτό όμως είναι πρόβλημα μιας και το Snow Leopard έχει αποσυρθεί από την αγορά.

Για το λόγο αυτό, η Apple ξεκίνησε ένα πρόγραμμα με το οποίο στέλνει δωρεάν το DVD εγκατάστασης του Snow Leopard σε όσους συνδρομητές MobileMe το επιθυμούν.

Αν είσαι συνδρομητής στο MobileMe, μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου εδώ και να δώσεις την ταχυδρομική σου διεύθυνση ώστε να σου σταλεί δωρεάν το DVD εγκατάστασης του Snow Leopard.

(via macgasm)