Ένα εκατομμύριο δολάρια!


Ω, τί τυχερός που είμαι!

Σύμφωνα με τους καλούς κυρίους του “Amnesty Grand Award” (what the frack?), είμαι ο νέος υπερτυχερός που κερδίζει επιχορήγηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων (what the frack? 2) μέσω του “Welcome to New Year Grand” (what the frack? 3), αρκεί να τους στείλω τα πλήρη στοιχεία μου μέσα σε 72 ώρες!

Υπάρχει αλήθεια κόσμος που την πατάει; Μάλλον, αλλιώς δε θα συνέχιζαν να το κάνουν…

3 thoughts on “Ένα εκατομμύριο δολάρια!

  1. Α, πάρα πολύ ωραία! Χαίρομαι πολύ για ‘σένα, και θέλω να σου θυμίσω πόσο καλός φίλος είμαι και πόσο σου έχω σταθεί σε δύσκολες ώρες (αν δεν θυμάσαι, είναι επειδή το έκανα πολύ σεμνά και η παρουσία μου ήταν αδιόρατη)…
    Κατά τα άλλα (αφού εξασφάλισα ελπίζω το μέλλον των παιδιών μου), να πω ότι πρόσφατα οι αναρτήσεις σου μέσω RSS feed στο Google Reader έχουν τη μορφή “http://blog.adamopoulos.net/blogpost/one-million-dollars/http://blog.adamopoulos.net/feeder/?FeederAction=clicked&feed=Blog+Posts+%28RSS2%29&seed=http%3A%2F%2Fblog.adamopoulos.net%2Fblogpost%2Fone-million-dollars%2F&seed_title=%CE%88%CE%BD%CE%B1+%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1%21” και δεν μου εμφανίζονται αν δεν πειράξω με το χέρι το URL. Δεν ξέρω αν το έχουν και άλλοι αυτό το θέμα.

  2. @tzot Ευχαριστώ για την επισήμανση (σου ανέβασε και το ποσοστό σου από το εκατομμύριο). Το πρόβλημα διορθώθηκε. Έφταιγε ένα plugin για να βλέπω τα στατιστικά του rss στο Mint.

Comments are closed.