Νέα κατηγορία: iOS Apps

Συχνά, με ρωτάνε φίλοι και γνωστοί που μόλις πήραν το πρώτο τους iPhone, να τους προτείνω “καλές” εφαρμογές και παιχνίδια για να κατεβάσουν.

Κατά καιρούς, διαβάζω σε blog που παρακολουθώ, λίστες με προτεινόμενες εφαρμογές (πρόσφατο, καλό, παράδειγμα: Papo’s log: Οι iphone εφαρμογές μου!).

Μάλιστα, κάποτε το 2008, είχα γράψει κι εγώ κάτι παρόμοιο: (τα iPhone Apps που χρησιμοποιώ). Όμως, συνεχώς κυκλοφορούν νέες εφαρμογές και οι καιροί και οι ανάγκες μας αλλάζουν. Ρίχνοντας, για παράδειγμα, μια ματιά στη λίστα με τις “απαραίτητες” εφαρμογές μου του 2008, βλέπω πως λίγες από εκείνες εξακολουθώ να χρησιμοποιώ σήμερα.

Αντί για νέο συγκεντρωτικό άρθρο με λίστα αγαπημένων εφαρμογών, είπα αυτή τη φορά να το κάνω λίγο διαφορετικά: ξεχωριστό άρθρο – mini review – για κάθε εφαρμογή και με κάποιο τρόπο (θα δούμε, όταν μαζευτούν αρκετές) κάποια ταξινόμηση που θα αλλάζει δυναμικά, ανάλογα με το πόσο σημαντική θεωρώ κάθε εφαρμογή την εκάστοτε στιγμή.

Οπότε, αυτό εδώ το κείμενο ουσιαστικά είναι μια προειδοποίηση προς τους λίγους αναγνώστες του blog για τα i-άρθρα που πρόκειται να ακολουθήσουν…
😉

2 thoughts on “Νέα κατηγορία: iOS Apps

Comments are closed.