Ποδηλασία και… σεξ

Λένε πως το σεξ είναι λένε σαν το ποδήλατο: αν μάθεις να το κάνεις, μετά δεν το ξεχνάς, όσα χρόνια κι αν περάσουν.¹

Η τελευταία φορά που έκανα ποδήλατο ήταν πριν από 20 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, κάπου-κάπου μου έμπαινε η ιδέα να πάρω ποδήλατο και να αρχίσω να το χρησιμοποιώ για άσκηση αλλά και για τις μικρομετακινήσεις κοντά στο σπίτι. Όμως, κάτι η βαρεμάρα, κάτι ο φόβος πως θα έχανα την όρεξη σύντομα και θα πήγαινε χαμένη η αγορά του ποδηλάτου, με απέτρεπαν.

Πριν από 3 περίπου χρόνια σε τυχαία επίσκεψη σε κάποιο ALEXPACK είδα την προσφορά της ημέρας: ποδήλατο Mountain bike με 50€! Το πήρα, παρόλο που ήξερα πως σίγουρα ήταν χειρότερο ακόμα και από τα ποδήλατα που βλέπουμε στα ντοκιμαντέρ να χρησιμοποιούν οι κινέζοι κατά χιλιάδες στους δρόμους του Πεκίνου.

Όπως το υποψιαζόμουν, μετά από μια σύντομη βόλτα η όρεξη για ποδηλασία μου πέρασε και το ποδήλατο έμεινε ξεχασμένο στην πυλωτή.

Πριν από 4 μέρες λοιπόν, το μικρόβιο της ποδηλασίας επανήλθε. Ανέσυρα τον κινέζο που είχε αρχίσει να σκουριάζει, τον καθάρισα και ξεχύθηκα στους δρόμους.

Η κατάσταση ευτυχώς έχει αλλάξει, σε σχέση με πριν από 3 χρόνια: το Χαλάνδρι και τα γειτονικά Βριλήσσια έχουν γεμίσει ποδηλατοδρόμους (και ποδηλάτες) και αυτό διευκολύνει τα πράγματα και σε προδιαθέτει θετικά.

Η φυσική μου κατάσταση βέβαια είναι ακόμα άθλια. Στις 3 ημέρες που βγήκα για ποδήλατο κατάφερα να διανύσω αντίστοιχα 3.6, 4.3 και 5.3 χιλιόμετρα πριν γυρίσω στο σπίτι ιδρωμένος και κατάκοπος. Είμαι όμως αποφασισμένος να μην το βάλω κάτω, αλλά να συνεχίσω. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που γράφω αυτό το κείμενο, για να παρακινηθώ να συνεχίσω.

Προς το παρόν λέω να συνεχίσω να ποδηλατώ με τον κινέζο (όσο αντέχει κι όσο τον αντέχω) και να προχωρήσω στην αγορά “κανονικού” ποδηλάτου κάποια στιγμή το Φθινόπωρο. Του άλλαξα βέβαια χθες τη σέλα γιατί με την παλιά πόνεσε ο κώλος μου² και θα πάω να πάρω και φωτάκια γιατί το σούρουπο που βγαίνω για ποδήλατο είναι επικίνδυνο χωρίς αυτά, ακόμα και στους ποδηλατοδρόμους.

 

 

¹ Ναι, το κείμενο είναι άσχετο με το σεξ, αλλά ήθελα ένα πιασάρικο τίτλο.

 

² Τελικά βρέθηκε σύνδεση μεταξύ σεξ και ποδηλάτου. Μόνο που με το σεξ ποτέ δεν με έχει πονέσει ο κώλος μου.
😀

 

3 thoughts on “Ποδηλασία και… σεξ

  1. keep cycling..και εύχομαι σύντομα με ένα σωστό ποδήλατο (μεγάλη διαφορά)

  2. Μαζί σου! Η γυναίκα μου μου υποσχέθηκε πως μόλις συμμαζέψω το γραφείο μου (που κανονικά υπάγεται στις περιπτώσεις Real Soon Now) θα μου αγοράσει ποδήλατο 🙂 Θα έρχομαι να σε βρίσκω (αν θα έχεις ακόμα το μικρόβιο και αν αισίως δεν θα έχουμε κλείσει τα 50…) να κάνουμε τσάρκες παρέα.

    Πώς πάει η Αναστασία; Έχει καλή εγκυμοσύνη ή έχεις μπει σε helpdesk mode;

    Για να συνδράμω και στο δράμα του δυστυχισμένου blogger, σου έχω και εικόνα για το post, που αισίως συνδυάζει όλα τα θέματα που έθιξες: http://eclecticaerotica.com/wp-content/uploads/2010/02/nude-girl-cyclist-naturist-on-bike-bottom-bum-rear-view-pictures-nudist-girls.jpg (thank google images 🙂 )

  3. @javapapo ευχαριστώ!

    @ΤΖΩΤΖΙΟΥ Ωραία, θα περιμένω! Η Αναστασία ευτυχώς αντέχει (και αντέχεται) ακόμα. BTW, ωραία φωτογραφία!

Comments are closed.