Θέλεις κι εσύ ένα FON Wi-Fi router?

FON logo Έχω ξαναγράψει για την FON. Γίνεσαι μέλος και παίρνεις τον – φθηνό – wi-fi router τους και με αυτόν μοιράζεις μέρος από το bandwidth της ADSL σύνδεσης σου. Αυτό σου δίνει το δικαίωμα να συνδέεσαι και να χρησιμοποιείς δωρεάν τους αντίστοιχους wi-fi routers των υπόλοιπων μελών της FON σε όλο τον κόσμο.

Ο router αυτός (La Fonera) εκπέμπει ταυτόχρονα 2 “σήματα” SSID: Το ένα για χρήση μόνο από εσάς, με ασφάλεια WPA και το άλλο για χρήση από τους χρήστες της FON που θα τύχει να βρεθούν στην εμβέλεια του. Έτσι είναι σαν να έχετε 2 routers ανεξάρτητους τον ένα από τον άλλο!

Είμαι μέλος της FON εδώ και λίγους μήνες, αν και δεν έχει τύχει να εκμεταλλευτώ μέχρι τώρα τις υπηρεσίες τους. Σήμερα, στο καθιερωμένο μηνιαίο newsletter τους είδα πως ξανάρχισε το promotion τους με όνομα “Fonero Gets Fonero” που δίνει το δικαίωμα σε κάθε μέλος της FON να προσκαλέσει 20 φίλους του να γίνουν μέλη της FON παρέχοντας τους έκπτωση 75% στην αγορά τουFonero Gets Fonero router!

Εγώ αποφάσισα να διαθέσω τις 20 προσκλήσεις μου εδώ, στο blog. Όποιος λοιπόν θέλει να γίνει μέλος της FON και να πάρει ένα La Fonera με μόλις 5,99 ευρώ (και προαιρετικά μια εξωτερική κεραία La Fontenna με μόνο 1,99 ευρώ) δεν έχει παρά να το ζητήσει με ένα σχόλιο εδώ!

Update 13/9/2008:

Παρατήρησα σήμερα πως εδώ και κάποιο καιρό η FΟΝ έχει αλλάξει την προσφορά.

Ο router La Fonera έχει καταργηθεί. Πλέον υπάρχει μόνο ο La Fonera+ (έχει και ethernet lan port για να μοιράζει το δίκτυο και ενσύρματα). Η κανονική του τιμή είναι 29,95 ευρώ και με το Promotion “Fonero Gets Fonero” πέφτει στα 19,95 ευρώ.

Αντίστοιχα, η κεραία La Fontenna έχει κανονική τιμή 19,95 ευρώ που με το Promotion “Fonero Gets Fonero” πέφτει πλέον στα 9,95 ευρώ.