Ξεπακετάροντας έναν Apple…

Βρήκα το κείμενο εδώ μέσω αυτού. Δεν έχει μεγάλο άδικο, όταν πριν από μέρες ξεπακετάρησα το νέο μου πληκτρολόγιο κάπως έτσι ένοιωσα κι εγώ. 🙂

Μεταφράζω:

Το ξεπακετάρισμα πρέπει να γίνεται σε συνθήκες απόλυτου ζεν γαλήνης και ηρεμίας. Το τηλέφωνο πρέπει να βγει από την πρίζα, να δοθούν λεφτά στη γυναίκα για να πάει να ψωνίσει παπούτσια, τα παιδιά να αφεθούν να παίξουν ελεύθερα στον πολυσύχναστο δρόμο έξω από το σπίτι.

Βάλτε μουσική. Ανάψτε αρωματικά θυμιάματα. Χαμηλώστε τα φώτα. Καθαρίστε σχολαστικά εκ των προτέρων το χώρο στον οποίο θα εγκατασταθεί ο νέος Mac. Τίποτα δεν πρέπει να διαταράξει την ηρεμία. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την βεβήλωση του νέου λευκού παρθένου ποντικιού μας από ένα κομμάτι πίτσα που έχει ξεχαστεί από προχθές πάνω στο γραφείο.

Ανοίξτε το κουτί με αργές κινήσεις. Παρατηρήστε κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά. Χωρίς να βγάλετε ακόμα τίποτε έξω, καθίστε και παρατηρήστε τις αυτοκόλλητες ταινίες με τα στρογγυλεμένα άκρα (ο Steve τρελαίνεται γα στρογγυλεμένες γωνίες). Παρατηρήστε πως όλα ταιριάζουν ακριβώς μεταξύ τους, σαν γιαπωνέζικο γεύμα Bento. Βγάλτε κάθε εξάρτημα ξεχωριστά. Παρατηρήστε το γαλήνια για τουλάχιστον δέκα λεπτά (ισχύει για όλα τα εξαρτήματα ακόμα και τα αυτοκόλλητα σήματα της apple). Μην συνδέσετε τίποτα, απλά κοιτάξτε το, πιάνοντας το απαλά με τα ακροδάχτυλα σας για να το θαυμάσετε από κάθε γωνία.

Η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει ώρες. Για την ακρίβεια, είναι κάτι σαν το ταντρικό σεξ.

Και μετά, συνδέστε τα όλα, ξεκινήστε το σύστημα και ψάξτε για τσόντες στο internet.